Mesin Pembersih Air Osmosis Balik

Mesin Pembersih Air Reverse Osmosis mewakili teknologi terkini kami sebagai pengeluar terkemuka di seluruh industri. Mesin ini direka khas untuk pengeluaran air tulen perindustrian, sesuai untuk makanan, air minuman tulen, kosmetik, keperluan harian, industri farmaseutikal dan elektronik. Mesin ini tidak menggunakan pelbagai jenis penapis yang diimport dan osmosis terbalik American Dow, yang secara teknikal menjamin jaminan kemurnian air dan jangka hayat mesin.

Maklumat produk

water treatment machine pictures

water treatment machine brief introduction


Mesin Pembersih Air Reverse Osmosis mewakili teknologi terkini kami sebagai pengeluar terkemuka di seluruh industri. Mesin ini direka khas untuk pengeluaran air tulen perindustrian, sesuai untuk makanan, air minuman tulen, kosmetik, keperluan harian, industri farmaseutikal dan elektronik. Mesin ini tidak menggunakan pelbagai jenis penapis yang diimport dan osmosis terbalik American Dow, yang secara teknikal menjamin jaminan kemurnian air dan jangka hayat mesin.water purifying machine 1

water purifying machine 3

water purifying machine 4

water treatment machine main features  • Untuk memastikan jangka hayat dan prestasi mesin, komponen yang kami gunakan semuanya dari pengeluar terkemuka di seluruh dunia.
  • Mesin Pembersih Air Reverse Osmosis, yang komponen penapisannya telah diperkuat sepenuhnya, mampu membersihkan air pada TDS hingga 1000 μs / cm dan menghasilkan air yang bersih pada TDS yang lebih rendah dari 1 μs / cm.(Carta TDS disertakan di bawah)  • Sangat automatik, mesin' Sistem elektronik pintar secara berkala akan menyapu dan membersihkan penapis pasir kuarza, penapis karbon aktif dan penapis pelembut(Penapis pasir kuarza digunakan untuk menghilangkan kekotoran butiran besar. Penapis karbon aktif digunakan untuk menghilangkan zat dan warna yang tidak menyenangkan. Penapis pelembut digunakan untuk menghilangkan ion kalsium dan magnesium.)dan osmosis terbalik(Reverse Osmosis adalah membran utama untuk menyekat sebarang molekul kecil. Kami menggunakan American Dow Membrance untuk menjamin ketahanan dan prestasi)  • Mesin boleh memaparkan data masa nyata air di skrin dan alat pengukur.  • Modul kawalan tekanan air dapat mencegah turun naik tekanan air, yang dapat melindungi mesin rawatan air dan memanjangkan jangka hayatnya.  • Bekerjasama dengan modul pilihan seperti modul EDI, tangki deklorinasi, tangki penyesuaian PH, cahaya UV, penjana Ozon, kadar penyingkiran tinggi 99.5% akan memberi jaminan air bersih yang paling memuaskan yang anda mahukan.


water treatment machine application
·Sesuai untuk industri air dan makanan tulen, dan sumber airnya boleh dari lubang bor, mata air dan air paip dll.


·Sesuai untuk keperluan harian dan industri kosmetik, seperti pelbagai jenis krim, losyen, pengeluar kimia cecair cat. Sumber airnya boleh menjadi lubang bor, mata air, perindustrian dan air paip dll.


· Sesuai untuk industri farmaseutikal. Dengan penyaringan, air yang disucikan yang berasal dari mesin ini dapat digunakan untuk menghasilkan ubat. Sumber airnya boleh menjadi lubang bor, mata air dan air paip dll.


·Sesuai untuk industri elektronik. Air yang sangat tulen tidak mengandungi ion, yang sama sekali tidak mengalir. Sumber air boleh menjadi lubang bor, mata air dan air paip dll.
water treatment machine technical dataTerdapat beberapa pilihan produktiviti biasa tdia Mesin Pembersih Air Osmosis Berbalikuntuk anda memilih:

Pengeluaran skala kecil:250L/H, 500L/H, 1000L/H, 2000L/H,

Pengeluaran skala besar: 3000L/H, 6000L/H, 10000L/H, 30000L/H, 60000L/H

(Produktiviti dapat disesuaikan sesuai permintaan anda. Juga dapat 50L / H, 100L / H, dan lain-lain, seperti yang anda mahukan. Petikan kami akan disertakan dengan lembaran data teknikal khusus untuk rujukan anda.)ModelProduktivitiKuasaKadar Kitar SemulaBekalan air
TDS / PPM(μs / cm)
Air yang disucikanTDS / PPM(μs / cm)
LRO-250250L/H1.3KW50≤1000GG lt; 1
LRO-500500L/H1.3KW50≤1000GG lt; 1
LRO-10001000L/H1.5KW65≤1000GG lt; 1
LRO-20002000L/H2.0KW65≤1000GG lt; 1
LRO-30003000L/H4.0KW75≤1000GG lt; 1
LRO-60006000L/H5.5KW75≤1000GG lt; 1
LRO-1000010000L/H7.5KW75≤1000GG lt; 1
LRO-3000030000L/H11KW75≤1000GG lt; 1
LRO-6000060000L/H18.5KW75≤1000GG lt; 1TheCarta TDSdi bawah ini dapat membantu anda menilai kualiti bekalan air dan air yang disucikan:TDS chart


WHAT IS TDS


tds.
Jumlah pepejal terlarut (TDS)terdiri daripada garam bukan organik (terutamanya kalsium, magnesium, kalium, natrium, bikarbonat, klorida, dan sulfat) dan sebilangan kecil bahan organik yang dilarutkan dalam air.TDS dalam air berasal dari sumber semula jadi, kumbahan, air limbah perkotaan, air buangan industri, dan bahan kimia yang digunakan dalam proses rawatan air, dan sifat paip atau perkakasan yang digunakan untuk menyampaikan air, iaitu saluran air.water treatment machine tds (2)(Sekiranya anda belum pasti mengenai kualiti bekalan air dan masih belum dapat menilai apakah mesin ini dapat memproses air berdasarkan carta di atas, anda boleh menghantar pertanyaan kepada kami dan biarkan kami membantu anda. Mesin ini juga dapat disesuaikan mengikut permintaan khusus anda.)
water treatment machine FAQ


1. Berapa banyak jenis mesin rawatan air yang anda ada?

Terdapat 9 pilihan produktiviti biasa untuk anda pilih:250L/H, 500L/H, 1000L/H, 2000L/H, 3000L/H, 6000L/H, 10000L/H, 30000L/H, 60000L/H

Beberapa komponen adalah pilihan mengikut kualiti sumber air dan keperluan anda. Jurujual kami akan membantu anda mengetahui apa sebenarnya konfigurasi yang anda perlukan.


2. Bolehkah mesin ini disesuaikan?


Ya, mesin ini boleh disesuaikan.


3. Saya bercadang untuk mendirikan kilang baru tetapi saya tidak mempunyai' apa-apa kelebihan, bagaimana anda boleh menolong saya?


Berdasarkan maklumat yang anda berikan dan keperluan khusus anda, jurujual kami akan
cadangkan mesin yang paling sesuai atau keseluruhan barisan pengeluaran kepada anda.


4. Saya tidak tahu cara memasang dan mengendalikan mesin, bagaimana anda boleh membantu saya?

Kami akan memberikan arahan mesin. Mesin rawatan air dipasang sepenuhnya semasa dihantar, jadi anda tidak perlu risau pemasangannya dan jurutera kami akan mengarahkan anda
mengendalikan mesin melalui panggilan video atau latihan lapangan.
Hot Tags: mesin pembersih air osmosis terbalik, pembekal, pengeluar, kilang, beli, disesuaikan, harga

Siasatan

You Might Also Like