Mesin Pengisian Kepala Separa Auto Satu Pneumatik

Mesin Pengisian Kepala Semi-Auto Satu Pneumatik (pneumatik dipacu) sesuai untuk mengisi pelbagai produk cecair likat seperti krim, kimia harian, ubat-ubatan, makanan, racun perosak dan sebagainya. Permukaan dalaman hopper dan paip diperbuat daripada SUS316 yang mencapai standard GMP dan sangat anti-menghakis. Anda boleh meletakkan sos di dalam tanpa perlu risau tentang masalah sanitasi. Unit rawatan sumber udara menghalang silinder mesin daripada dipakai tidak lama lagi. Mod suis manual auto membolehkan mesin berfungsi secara automatik atau maunally.

Maklumat produk

3. Product description.jpg

 


Mesin Pengisian Kepala Semi-Auto Satu Pneumatik (pneumatik dipacu) sesuai untuk mengisi pelbagai produk cecair likat seperti krim, kimia harian, ubat-ubatan, makanan, racun perosak dan sebagainya. Permukaan dalaman hopper dan paip diperbuat daripada SUS316 yang mencapai standard GMP dan sangat anti-menghakis. Anda boleh meletakkan sos di dalam tanpa perlu risau tentang masalah sanitasi. Unit rawatan sumber udara menghalang silinder mesin daripada dipakai tidak lama lagi. Mod suis manual auto membolehkan mesin berfungsi secara automatik atau maunally.

 Ciri utama:


1. Mesin Pengisian Kepala Separa Auto Satu Pneumatik boleh digunakan untuk bahan sederhana cecair dan bahan kelikatan yang tinggi, seperti krim.


2. Reka bentuk pneumatik penuh, semua elemen dikawal dengan memampatkan udara. Jadi ia boleh memenuhi keperluan bukti letupan dan mempunyai keselamatan yang tinggi.


3. Tiada elektrik statik, tidak perlu menyambung ke bumi (grounding).


4. Piston keluli tahan karat perumahan dan peranti kawalan kelantangan pepejal membuat ketepatan yang tinggi untuk ±1% (mengikut jumlah pengisian maksimum). 

semi-auto filling machine.jpg

filling machine appli.jpg


6. technical data.jpg

ModelYHGZJ-60YHGZJ-125YHGZJ-250YHGZJ-500
Julat Pengisian5-60ml10-125ml25-250ml50-500ml
Mengisi Kelajuan4-30b /min4-30b /min4-30b /min4-30b /min
Hopper30L30L30L50L
Tekanan udara4-6kg/cm24-6kg/cm25-8kg/cm25-8kg/cm2
Mengisi Ketepatan±1%±1%±1%±1%Hot Tags: pneumatik separa auto satu mesin pengisian kepala, pembekal, pengeluar, kilang, membeli, disesuaikan, harga

Siasatan

You Might Also Like