Mesin Pengisian Produk Cecair Syampu Alkohol

Mesin pengisian YUHANG mengamalkan piston mesin import dan silinder yang diperbuat daripada SUS304 dan PTFE, komponen import yang berkelayakan cemerlang dan reka bentuk mekanikal yang sempurna memastikan kedudukannya yang terkemuka di kalangan mesin serupa domesthy. YUHANG mengisi mesin reka bentuk menegak baru, cahaya dan mudah.

Maklumat produk

Perihalan Produk:

Mesin Pengisian Produk Cecair Syampu Alkohol YUHANG diperbuat daripada bahagian import, piston, SUS304 dan ptff. Produk cecair syampu alkohol mengisi mesin pengisian menegak baru adalah mudah, mudah dan mudah dibersihkan. Bahan ini adalah SUS304, yang memenuhi piawaian GMP dan mempunyai ciri-ciri rintangan kakisan dan keasidan yang tinggi. Mesin Pengisian Produk Cecair Syampu Alkohol digunakan secara meluas dalam banyak industri seperti kilang komatik, daliy-commodity, siri industri minuman dan sebagainya!

Pneumatic Filling machine.jpg

Filling machine.pngPengisian hopper berkapasili besar sesuai untuk mengisi bahan kelikatan tinggi. Piston + graviti digunakan untuk menghisap bahan ke dalam silinder untuk mengisi tepat.

Hopper boleh dipisahkan, memunggah hopper, dan memasang tiub sedutan pada injap putar untuk merealisasikan sedutan automatik dan pengisian kuantitatif pada masa yang sama

Sesuai untuk pelbagai bahan viscous dan bahan-bahan granular.

Ia mengamalkan reka bentuk pneumatik tulen, reka bentuk struktur yang munasabah, keselamatan dan kemudahan.

Bahagian dalam silinder dimeterai dengan meterai minyak, iaitu tahan kakisan, tahan suhu tinggi, memakai tahan, dan mempunyai prestasi yang lebih baik daripada O-cincin.


manual produk:

Badan bunyi\badan melekit\mesin pengisian tetap cecair digunakan untuk bahan-bahan seperti sup sos, sos, gel, gris dan gris, dan sesuai untuk makanan, kosmetik, perubatan dan kimia, minuman dan industri lain. Bahagian hubungan bahan diperbuat daripada semua keluli tahan karat, yang bersih dan bersih, mudah dibongkar dan mencuci, pengukuran yang tepat, dan operasi mudah. Ia digunakan secara meluas dalam perusahaan kecil dan pengguna individu.

Oleh kerana bahagian mesin ini bersentuhan dengan bahan-bahan semuanya diperbuat daripada keluli tahan karat, ia mempunyai rintangan anti-sulaman dan kakisan. Seperti ubat gigi, salap, balsam, jus, jem, penggilap kasut, cat, garpu, minuman, pes, salji, krim sejuk , krim rambut, mentega, minyak motor, alkohol, racun perosak, krim pembersihan versi PS dan bahan-bahan lain.

Ciri:

1. Bahagian yang bersentuhan dengan bahan diperbuat daripada keluli tahan karat.

2. Jumlah pengisian boleh diselaraskan sewenang-wenangnya dalam julat yang ditentukan.

3. Ralat pengukuran kecil.

4. Menggunakan operasi pneumatik, ia boleh digunakan dalam pelbagai persekitaran.

5. Operasi yang mudah, penggunaan yang boleh dipercayai, dan boleh bekerja dengan talian pemasangan atau bekerja secara bebas.

Filling machine (2)

Prinsip kerja:
1. Melalui pergerakan silinder ke hadapan dan ke belakang untuk membuat piston yang terletak di silinder melakukan pergerakan timbal balik, untuk melibatkan tekanan negatif di dada silinder sebelumnya
2. Piston ditarik ke belakang apabila silinder membuat pergerakan ke hadapan, silinder bahan berlaku tekanan negatif, bahan-bahan dalam tong ditekan ke dalam paip makan oleh tekanan dan pergi ke paip bahan melalui injap yang tidak disedari makan dan bahan-bahan pelepasan.
3. Piston didorong ke hadapan apabila silinder membuat pergerakan mundur, bahan-bahan ditekan dan pergi ke paip pelepasan melalui injap pelepasan bahan-bahan pelepasan yang tidak diselenggara, secara terang-terangan diisi ke dalam botol kosong yang perlu diisi, maka satu kali mengisi selesai.
4. Ia adalah satu tindakan yang tunggal dan mudah untuk setiap kali mengisi mesin pengisian piston, jadi ia mempunyai ketepatan pengisian yang sangat tinggi dan kestabilan kepada setiap bekas biasa.Profil syarikat:

Guangzhou YUHANG Automation Machinery Technology Co., Ltd., ditubuhkan pada tahun 2000, mempunyai kilang besar di Wilayah Jiangsu, China, yang membekalkan mesin pembuatan. Mesin ini terutamanya menghasilkan kosmetik dan bahan kimia halus harian, set peralatan lengkap farmaseutikal dan makanan, dari rawatan air ke mesin emulsifikasi, periuk pencampuran dan mesin pengisian dan mesin pelabelan, dan lain-lain

Kami bukan sahaja mempunyai jurutera yang berpengalaman yang sangat baik, tetapi juga sekumpulan jurujual perdagangan asing yang sangat baik. Kami boleh mengesyorkan produk yang paling sesuai untuk memenuhi keperluan pelanggan. Mematuhi falsafah perniagaan "pelanggan pertama, integriti terlebih dahulu", kami menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan teknikal yang paling intim dan profesional dan perkhidmatan selepas jualan.

Kami percaya mesin kami akan menjadi pilihan terbaik anda

YUHANG company


Penghantaran:


Delivery..jpg

Kami menggunakan kes-kes kayu yang boleh berdiri pengangkutan jarak jauh

Delivery.jpg

Kami menggunakan kes-kes kayu yang boleh berdiri pengangkutan jarak jauh


FAQ

faq (2)


Hot Tags: Mesin Pengisian Produk Cecair Syampu Alkohol, pembekal, pengeluar, kilang, membeli, menyesuaikan, harga

Siasatan

You Might Also Like