Soalan Lazim

S1: Adakah anda sebuah kilang atau syarikat perdagangan?

A1: Kami adalah sebuah kilang khusus dalam peralatan membuat kimia dan kosmetik harian. Seperti, rawatan air, pengemulsi vakum, syampu dan pencuci sabun cecair, mesin pembuatan kosmetik warna, tangki penyimpanan, pengisian dan mesin pembungkusan yang lain.

S2: Di manakah lokasi kilang anda? Bagaimanakah saya boleh melawat sana?

A2: Lokasi di Baiyun, Guangzhou, 20 minit dari Lapangan Terbang Baiyun dengan kereta, anda juga boleh mengambil metro Line 3 ke stesen Longgui.

S3: Bagaimanakah kilang anda melakukan kawalan kualiti?

A3: Kualiti adalah keutamaan. Orang-orang dari jentera Aerospace sentiasa melampirkan sangat penting untuk mengawal kualiti dari awal hingga akhir. Kami menyokong untuk memeriksa mesin sebelum penghantaran Kilang kami telah mendapat pengesahan TUV dan ISO.

S4: Apakah jaminan jika kami membeli dari anda?

A4: Semua peralatan yang diarahkan dari kami akan memberikan jaminan satu tahun dari tarikh penghantaran. Jika terdapat apa-apa bahagian memakai dipecahkan dalam jaminan dan tidak disebabkan oleh operasi yang tidak wajar maka kami akan menawarkan bahagian-bahagian baru secara percuma.

S5: Istilah pembayaran mana yang boleh kita terima?

A5: 1. Biasanya kita boleh bekerja pada T / T atau L / C.

2. Pada masa T / T, bayaran pendahuluan 40% diperlukan terlebih dahulu. Dan baki 60% akan diselesaikan sebelum penghantaran.

3. Pada masa L / C, 100% L / C yang tidak boleh dibatalkan tanpa klausa lembut boleh diterima. Sila dapatkan borang nasihat pengurus jualan individu yang anda bekerjasama.

Q6: Istilah incoterms 2010 yang boleh kita lakukan?

A6: Jentera aerospace adalah pembekal antarabangsa yang profesional dan canggih, boleh mengendalikan semua terma-terma INCOTERMS 2010, dan kami biasanya bekerja di EXW, FOB, CIF

S7: Masa penghantaran

A7: Biasanya, masa memimpin kami adalah 30 hari selepas kami menerima deposit. Sekiranya pesanan itu besar, kita perlu melanjutkan masa penghantaran.

S8: Apa cara logistik yang boleh kita lakukan untuk penghantaran?

A8: Kami boleh menghantar mesin kami dengan pelbagai alat pengangkutan.

Biasanya, kita akan pergi ke laut, ke benua utama, untuk alat ganti ringan dalam permintaan mendesak, kita boleh menghantarnya melalui khidmat kurier antarabangsa. Seperti DHL, TNT, UPS atau FedEx.

S9: Masa jaminan

A9: Kami memastikan waranti satu tahun, perkhidmatan lif-lif dan menyediakan sokongan teknikal secara percuma dalam atau selepas jaminan. Dalam tempoh jaminan, kami menyediakan perkhidmatan pembaikan secara percuma. Selepas tempoh jaminan, kami hanya mengenakan kos bahan yang diperlukan.

S10: Mesin jenis apa yang boleh anda berikan kepada pelanggan?

A10: Kami boleh menawarkan pelbagai jenis mesin dan keseluruhan barisan pengeluaran.

(1) Krim, tampal Produk,

Dalam industri kosmetik: krim muka, krim badan, krim basuh, garpu dan lain-lain.

Dalam industri industri makanan: sos, kismis, pes tomato, mayonis, mustard, coklat dan sebagainya.

Dalam industri kimia: pes kimpalan, dakwat, cat, pigmen dll.

Barisan pengeluaran untuk mereka: RO air treatment-vacuum machine emulsifying, tank storage, machine fill, capping machine, labeling machine, conveyor belt-ink jet printer sealing machine, shrinking machine etc.

(2) Produk cecair

syampu, losyen, sabun cecair, detergen, jus, penyelesaian dan lain-lain.

Barisan pengeluaran untuk mereka: Rawatan air RO - pencuci basuh cecair - - tangki simpanan - mengisi mesin-mesin cap-pelabelan mesin-tali pinggang penghantar-dakwat jet pencetak mesin pengedap, mengecut mesin dan lain-lain

(3) Produk solek:

Gincu, lip gloss, kuku menggilap, maskara dan sebagainya

Mesin untuk mereka: pengadun homogenizer, kilang colliod, mesin pengisi gincu, mesin pembekuan dll.

(4) Produk pelekat:

Gam segera, gam AB, gel silika, pelekat anaerobik, silikon, pelekat dll.

Mesin untuk mereka: pengadun planet ganda, pengadun pita, pengisian tiub dan mesin pengedap, mesin pengedaran hidraulik, mesin mengisi kartrij dll

 


Pertama Sebelum 1 2 3 Seterusnya