Guangzhou Yuhang automasi & Technology jentera Co. Ltd 


◆ Sejarah kita

Ditubuhkan Gaoyou Aeroangkasa kilang jentera kimia pada tahun 2000.

Menubuhkan Guangzhou Aerospace automasi & Technology jentera Co., Ltd pada 2006

Kilang baru siap dan dimasukkan ke dalam pengeluaran dalam 28ThJan 2018.

工厂照片9 factory pic.jpg

Kilang kami

gaoyou aerospace chemical machinery factory .jpg

Guangzhou Aerospace automasi & Technology jentera Co, Ltd berakar umbi di kilang, Jiangsu Gaoyou Aeroangkasa jentera kimia kilang, yang ditubuhkan pada tahun 2000 dengan modal berdaftar sejumlah 3.5 juta, kawasan penutup 9500m2dan perolehan sebanyak RMB85 juta. Syarikat kami adalah salah satu daripada lima bintang ahli China kimia mekanisma industri teknologi kuasa Persatuan.

Kilang kami mempunyai 150 juruteknik dan 17 jentera automatik Jurutera elektronik. Bekerjasama dengan ribuan baik-mengenali perusahaan di dalam dan luar negara.

Kilang membekalkan Mesin lengkap dan talian pengeluaran untuk kosmetik, barangan kegunaan harian, perubatan dan industri makanan, yang semua memenuhi standard GMP. Perkhidmatan yang kami tawarkan termasuk merekabentuk, mengilang, memasang, menyenggara dan menaik taraf teknologi mesin dan peralatan.

Jentera Aeroangkasa memegang prinsip "pelanggan pertama, paramountcy integriti" dengan tangan untuk mewujudkan keuntungan bagi pelanggan dan berusaha sedaya baik untuk menjadi peneraju dalam bidang ini.


Bengkel ◆Emulsifyinh


均质头 搅拌桨叶 锅体

factory_副本


Permohonan produk

Kosmetik/farmaseutikal/makanan/kimia


Detergent1  Cream  baby food 

Color cosmetic  Chemical2 Color


Sijil kami

1. bangga dengan pembekal terbaik Euro-Standard (Guangzhou) kosmetik CO. Ltd.

2. pematuhan Eropah

3. rakan strategik terbaik Guangzhou Ruvanon kosmetik Co., Ltd.

4. rakan strategik terbaik dari Guangzhou Yuchao kosmetik Co., Ltd.

5. tapak latihan dan ubatan Guangdong Kolej vokasional

6. CE dan Jerman TUV kualiti certangmakan


certificate .jpg


Pasaran pengeluaran

Eropah Timur, Asia Timur, Amerika Selatan, Oceania, Amerika Utara, Eropah Barat, Afrika, timur tengah


Perkhidmatan kami

1. masa waranti: satu tahun dijamin untuk kualiti, produk keseluruhan Perkhidmatan hayat.

Sebarang kerosakan kecuali operasi yang salah semasa tempoh waranti dibaiki dengan bebas. Tetapi perbelanjaan perjalanan dan Hotel perlu bergantung kepada pembeli.

2 Perkhidmatan pentauliahan: pemasangan produk dan pentauliahan di sebelah permintaan, jurutera kami tidak akan meninggalkan sana sehingga mendapat persetujuan anda.

3. Perkhidmatan latihan: jurutera kami akan melatih kakitangan anda di kilang atau video anda beroperasi semasa tempoh pemasangan dan pentauliahan, dan mereka tidak akan meninggalkan sehingga kakitangan anda boleh mengendalikannya dengan betul dan biasanya.

4. perkhidmatan penyelenggaraan: apa-apa kerosakan yang berlaku, sebaik sahaja anda bertanyakan kami, kami akan membalas anda dalam masa 24 jam.

5. fail: spesifikasi manual, laporan bahan yang digunakan untuk peralatan dan video dokumen lain yang berkaitan dengan maklumat pengesahan GMP akan disediakan oleh kami.